2007. december 8., szombat


Legjobb állatövi ajándéktippek
Ikrek: Igazi meglepetést jelentenek neki az írószerek, az órák, egy díszes határidőnapló vagy fotózáshoz, videózáshoz szükséges holmik. Az Ikrek nőket elvarázsolja a divatvilág legújabb trendje és a tarkabarka színek. Az Ikrek gyerkőc az olyan ajándékokat kedveli, amelyeket sok baráttal együtt próbálhat ki.
Oroszlán: Nyugodtan lehet az ajándék kissé hivalkodó, ezt tedd még feltűnőbbé a csillogó csomagolással.Nagyon szereti a luxusholmikat, imád ritkaságokat kapni, de örül a finom pezsgőnek, az antik poharaknak, a szokatlan lakberendezési tárgyaknak, a nagy keleti párnáknak, ágytakaróknak. Vonzódik a képekhez, a grafikákhoz, a minőségi kozmetikumokhoz.
Vízöntő: Lényeg, hogy az ajándék eredeti legyen. A bolhapiaci giccsel is inkább örömet okozol neki, mint egy unalmas vásárlási utalvánnyal.Mosolyt varázsolhatsz az arcára képzőművészeti tárgyakkal, elektronikus kütyükkel, ázsiai shopokban kapható finomságokkal is.
Bak: Eme földi jegy szülötte azokra a tárgyakra bukik, amelyeknek értelme van. (na, azért nem csak :))Kitörő örömet produkálnak egy-egy nyakkendő, zokni vagy konyhai eszköz megpillantásakor. (há hogyne persze még mit nem - főleg a zokni az lázba hoz) :D

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

"amelyeknek értelme van" - na hát ez igen relatív :)))
"nyakkendő, zokni vagy konyhai eszköz" - köszi az ötletet... :D

Névtelen írta...

(szavazáshoz: azért a jim elég messze van a szép ffinévségtől :) a másik kettő stimmel... főleg a jack)

szibea írta...

Jóvanna. :) ez idézet volt a Coyote Ugly-ból :)

szibea írta...

Ja, és az "other ..." alatt mit értész? Bor? Sangria? Bólé!!! Csinálhatnánk bólét! :) Gyűjtjük a jobbnál jobb ötleteket :)